Трите музи на бранда Damiani

Силвия Дамиани споделя за трите знаменитости, с които я свързват не само професионални, но и искрени приятелски отношения.

Когато ме питат за взаимоотношенията ни със звездите, с които работим съвместно, винаги си спомням 80-те и 90-те години на XX век. Предполагам, че сега много малко хора ще си спомнят, но през тези години модните и бижутерийните марки рядко канеха знаменитости в рекламните си кампании – те използваха само модели.

Силвия Дамиани- вицепрезидент и PR-директор на Damiani

Силвия Дамиани – вицепрезидент и PR-директор на Damiani

Изабела Роселини

Наложи ми се да замина в командировка в Хонг Конг. В един от свободните дни безгрижно се разхождах по улиците, където буквално от всяка сграда „ме наблюдаваше“ лика на Изабела Роселини. След като се завърнах в Италия, първото нещо, което направих бе да се свържа с актрисата, за да я поканя да се снима за нашата рекламна кампания. Именно рекламната фотосесия беше нашата първа проява на сътрудничество със звездата, а аз добавих още една функция към задълженията ми – заех се с „връзките“ на Damiani със световния шоубизнес.

Изабела Роселини. Дъщерята на Ингрид Бергман е едно от най-експлоатираните лица за рекламните кампании на Damiani, като и досега запазва сърдечни отношения с компанията.

Изабела Роселини. Дъщерята на Ингрид Бергман е едно от най-експлоатираните лица в рекламните кампании на Damiani, като и досега запазва топли отношения с компанията.

София Лорен

Най-сърдечни отношения се създадоха със София Лорен – никога не я възприемахме само за „лице“ на Компанията, а по-скоро за лоялен клиент и приятел на семейството. Колко пъти съм ходила при нея за съвет! При това не само за работа, но и за изцяло лични истории. Трудно ми е да си представя по-мъдра жена от София – приема с достойнство възрастта си и всеки един проблем посреща с неизменното си чувство за хумор.

София Лорен. В чест на великолепната италианка Damiani пуска в продажба колекция от бижута на нейно име "Sophia Loren", където розовото злато е умело съчетано с бялото.

София Лорен. В чест на великолепната италианка Damiani пуска в продажба колекция от бижута на нейно име „Sophia Loren“, където розовото злато е умело съчетано с бялото.

Тилда Суинтън

Звездният час на компанията идва благодарение на Тилда Суинтън, която носи едно от ювелирните изделия на Damiani – гривна „Sahara“ на церемонията по връчването на наградите „Оскар“.

Тилда Суинтън. Взаимоотношенията на актрисата с Damiani не се ограничават само до церемонията "Оскар" 2008 г. И, макар че Тилда никога не е била официално лице на марката, тя носи бижутата им, дори на снимачната площадка.

Тилда Суинтън. Взаимоотношенията на актрисата с Damiani не се ограничават само до церемонията „Оскар“ 2008 г. И макар че Тилда никога не е била официално лице на марката, тя носи бижутата им, дори и на снимачната площадка.

В този момент се намирах в Лос Анджелис заедно с актрисата, като няколко часа преди церемонията пробвахме роклята за церемонията, която съчетавахме с различни бижута. Тилда се притесняваше, че дългият ръкав на роклята „Lanvin“ ще прикрие гривната, която носеше на ръката си. Успокоих я с думите: „Най-важното тази вечер е да вземеш заветната статуетка”.

Точно тогава тя печели Оскар за най-добра поддържаща женска роля за ролята си във филма „Майкъл Клейтън“. И дори на сцената, развълнувана и задъхваща се от щастие, тя не забрави да покаже на фотографите нашето бижу. Тази вечер всички в Damiani ликувахме!

Източник – www.elle.ru

No Responses

Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.