Как посетих публичен дом със секс кукли (+18)

Авторът на рубрика в the-village.ru проведе интересен тест с гумена секс кукла в хотел само за възрастни (Adults Only). В резултат на целия експеримент, авторът научи неподозирани неща за себе си.

В района на Москва-Сити (бел.ред. Квартал в западната централна част на руската столица) бе открит първият в Русия „център за отдих за възрастни“. Това е тризвезден хотел, в който ви посрещат секс кукли. Самият бизнес е франчайз на испанската компания „Lumidolls“. Наем на една стая с допълнителна екстра от една секс кукла ще ви струва 5 хиляди рубли за един час (бел.ред. 134 лв.). Собственикът Дмитрий Александров възнамерява да си възвърне всички инвестиции за три години.

Изглежда, че търсенето на тази услуга поражда съмнение във всички освен в самия Александров – за него това е просто излаз на международния капитал на „неразвития“ руски пазар. В момента, по неговите думи, в дейността на хотела вече са ангажирани десет души. Освен това още няколко хотела се подготвят за откриване в градовете с над един милион човека население. Съвсем скоро предстои откриване в Санкт Петербург.

На въпроса как бизнесменът смята да се конкурира с евтината проституция, Александров отговаря простичко: изобщо не възнамерява да се конкурира. Според него секс куклите са съвсем различна ниша, където приоритетът е сексуалното образование, както и възможността хората със средни и високи доходи да „изпробват нещо ново“, като избегнат изневярата и по този начин „спасят институцията на семейството“. The village изпрати своя публицист в „Dolls Hotel Moscow“, за да разбере с какво услугата може да бъде интересна за руските мъже, както и какви чувства предизвиква коитусът с кукла.

Свърших след три минути. Внимателно свалих презерватива, бързо го завързах, без обичайната техническа неловкост в този момент – на куклата ѝ е все едно с каква вещина се справяте с това действие. Повече не я докоснах, оставих я да стои с навирен задник и зеещи отверствия. Влязох в банята и си взех душ: водата миришеше на цимент, както във всички новопостроени жилищни блокове.

Началото

Преди седмица казах на моята приятелка за задачата, която ми предстоеше, но някак си между другото. Тя бързо и добродушно възкликна, но след това погледът ѝ бавно се откъсна от екрана на iPad- а: „Знаеш ли, струва ми се, че всичко това е някакво извращение„. Смутих се и промърморих някаква нелепица, но бързо проумях какво има предвид – всичко това изглеждаше като някакъв вид хиперболизирана мастурбация.

Винаги съм обичал да правя секс пред огледалото. Може би това е така, защото, от една страна, изглежда че сякаш обладавате „целия контекст“ на случващото се, а от друга страна, „може да наблюдавате секса отстрани“.

Сексът с моята приятелка винаги беше идеален: гаджето ми съчетаваше в нужната степен пластичността и грациозността, съпротивляваше се в допустимата граница и обичаше да пристъпва спонтанно към любовния акт. Разбира се, тя знаеше, че мастурбирам по време на командировки, но сега – тестването на тези кукли- за нея това беше твърде много. Дори и след три години връзка, за нея сексът си оставаше нещо „наше“ – един по-сериозен и интимен акт, отколкото аз го възприемах.

секс кукла

След това следваха разговорите с ПР-експерите, кратко интервю с бизнесмена Дмитрий Александров: за неговия находчив план да заеме нишата със секс услуги предлагани от роботи, преди басните от футуристичните списания да се превърнат в обичайна реалност – точно както в сериала „Западен свят“.

Междувременно, в рамките на този кратък период от време приятелката ми внезапно и преспокойно се сдоби с етикета „бивше гадже” – но причините бяха съвсем различни. Единствената ми утеха беше всецяло да се отдам на работата си.

Експериментът

И така пристигнахме в хотела, където веднага се заехме със снимките. За мой фотограф бяха определили нежна и свенлива студентка от Минск. От време на време от коридора се чуваха разюздани женски крясъци – в хотела имаше още един човек, който беше наел стая за цяла нощ. На наше разположение бяха три стаи и три кукли – всяка една от силиконовите госпожици струваше 200 хиляди рубли (бел.ред. В момента 5354 лева).

Една от куклите беше мургава, другата азиатка, а третата рускиня. Всички бяха миниатюрни – до 35 кг, с тясна талия (51 см) – но задължително с голям бюст (от трети размер нагоре). Засега  не предвиждаха пълни модели. Кукли тип „Лолита” също не са планирани за покупка „по етични съображения“, въпреки че в Япония те са много популярни.

секс кукла

Веднага осъзнах, че куклите страдат от тежка форма на артрит: за да изправя краката ѝ ми беше необходима помощта на двама мъже от персонала на хотела – просто металните „стави“ на конструкцията на куклата не реагираха по никакъв начин на моите механични движения, а и всяко движение се придружаваше от скрибуцане. Администраторът на хотела Вадим ме обнадежди: „Спокойно, те все още не са разработени„.

В същия момент усетих пробуждащо се влечение към своя фотограф, а ентусиазма към предстоящия тест с куклата някак си се изпари. Погледът ми се спря на минаващата с количка чистачка: тя отговаря за почистването и на куклите- „не по-малко от 40 минути и трите точки на проникване, със специални хигиенни средства, които са внос от Испания“. Спомних си как собственикът Александър обичаше да повтаря: „Малко жени се грижат за интимната си хигиена така, както го правим ние„.

Останах сам в стаята. Телефонът иззвъня – администратор от рецепцията любезно предложи да си избера порно филм от екрана на телевизора в стаята, който той ще пусне дистанционно. Филмите на Hustler TV, от които имах възможност да избирам, ми изглеждаха доста изкуствени – ярки обложки гарнирани със секс терминатори. Произволно избрах филм с най-натурални и естествени снимки и не сполучих с предпочитанието си – оказа се „Полицайки с големи [силиконови] цици„. Изключих звука. Администраторът ме информира, че от този момент настъпва моят час и ми пожела приятен релакс.

Седнах на леглото и си свалих ризата, панталоните и чорапите. Внимателно започнах да масажирам куклата в областта на тила зад ушите, така сякаш го правех с моята бивша приятелка. Ръката ми се плъзна по шията и напипа подобие на щепселна кутия – не, това не беше захранваща букса за подгряване на куклата, това беше връзка за стойка на статив, която служи за представяне на куклите на търговски изложения. Иначе, за да се затопли куклата на 37 градуса, във вагината ѝ се пъха 10-сантиметрова батерия, която персоналът нарича „печка“. По този начин куклата съхранява топлината за няколко часа. Ръцете и краката остават студени обаче.

Моята кукла не беше затоплена: поставих пениса си в буквално вкочанясал труп, поне така ми се струваше – никога не съм се докосвал до труп. Обърнах я и се опитах да проникна отзад – тялото ѝ беше все така твърдо и студено. Както казват постоянните посетители на публичните домове, „само самоубийците не си слагат презерватив, когато са с проститутки“. Тук няма такава опасност, но въпреки това си поставям гумичката. Кондомите се предоставят от самия хотел заедно с хигиенен комплект за еднократна употреба плюс лубриканти на водна основа. Със собствени презервативи беше забранено.

Механично увеличих темпото и едновременно с това пъхнах пръста си в устата на „Алиса“: вместо език напипах някакви власинки подобни на груб абразив. Продължих да завирам ръката си по-навътре и осъзнах, че куклата изобщо няма гърло – пръстите ми директно се озоваха някъде в мозъчната кухина. На сайта на „Dolls Hotel” моята Алиса имаше следното описание: „Ефирна и свободолюбива. Постоянството я подтиска, така че обича да сменя позите и да експериментира„.

секс кукла

Александров постоянно претендираше за това, че изпълнява мисията на сексуален просветител, ето защо го бях попитал дали е възможно семейство да наеме стая с цел нагледно да „обясни“ на детето си, да речем, анатомията на женското тяло. Бизнесменът тутакси се ентусиазира: „А, според теб, куклата не е ли по-добър вариант от проститутка?„.

Само че няма кой знае какво да се види в тези кукли – всички те бяха направени като от един калъп. Под лепкавата китайска смазка медицинският силикон става гладък като мокър надуваем матрак. Цялото тяло беше сякаш напълнено до краен предел отвътре с гел. Гърдата е еластична, щръкнала, буквално като някакъв гигантски извънземен плод. Спомням си, че в училище с моите съученици точно по този начин се обзалагахме кои порно актриси имат истински гърди: във всички пози силиконът неестествено запазваше своята форма.

Ерекцията ми изчезна безнадеждно след 20 минути опити с куклата – отделих се от нея и се изтегнах на леглото. Повече не я докоснах. Чувствах се доста нелепо, а от екрана на телевизора Кристи Стивънс, с полицейска фуражка, обслужваше усърдно с уста арестувания.

В този момент ми се прииска да видя бившата ми приятелка, която би ми помогнала в облекчаването на болката от преживяната току-що сексуална травма – просто преди да се нагърбя с тази мисия смятах, че експериментът с куклата ще бъде елементарен.

Протегнах се до телефона на нощното шкафче: батерията беше на 3% – отлично, това ми беше напълно достатъчно. След това отворих папката със запазени снимки. Ето тук бившата ми приятелка бавно повдига блузката си в съблекалнята на басейна, под нея се вижда стегнатия ѝ малък бюст. На другата снимка тя си е начервила устните с крещящо червено червило – защото знаеше, че това е моята слабост. Прехвърлих се на тайните ми снимки, в които ние сме в родния ѝ град, а тя ми прави свирка, придържайки члена ми само с върха на пръстите си. Затворих очи и бързо свърших. Внимателно свалих презерватива, бързо го завързах, без обичайната техническа неловкост в този момент – – на куклата ѝ е все едно с каква вещина се справяте с това действие.

секс кукла

Слязох във фоайето. Целият персонал вече си беше тръгнал, а на празната рецепция се беше облегнал само нощният администратор Вадим. Той ме спря и ми заяви, че е необходимо да проверим за евентуални щети вещта „в присъствието на госта”. Върнахме се обратно в хотелската стая, която бях оставил в безпорядъчен полумрак.

Вадим включи яркото осветление и дръпна завивката, която на места имаше следи от смазката. После свали розовия комбинезон от куклата и бързо смъкна жартиерите ѝ. Постави си медицински ръкавици и започна бавно да приплъзва пръстите си по „кожата“ на куклата. Всичко това изглеждаше като сцена от филм, в която съдебномедицински експерт щателно изследва телесните повреди на жертвата.

Администраторът прегледа гумената труженичка от всички страни търсейки евентуални издрасквания от нокти. Сметнах за нужно да му напомня, че драскотината на дясното бедро не беше причинена от мен. Този процес на оглеждане не е толкова унизителен, колкото странен. Всичко това отново ми напомни за сцена от антиутопичен филм, в който се акцентира на пълното отсъствие на душевност.

Вадим остави куклата по корем върху леглото и започна да попълва протокол. Подписах се, че нямам никакви „претенции към хотела“, а в долната част на документа зърнах с големи букви „Заповядайте отново“. Излязох от сградата и запалих цигара: „Не, благодаря. Повече няма да стъпя тук„.

Контекст. За всичко имаме нужда от някакви обстоятелства, макар и незабележими. Така дори случайното запознанство на научна конференция може да премине в one night stand (неангажиращ секс за една нощ) същата вечер. В противен случай дори мастурбацията се превръща в отвратително биологично доене.

Това, което не е създадено от „човек“ е най-добре да не се опитва да наподобява живата материя” – в днешния свят на роботите, след време това мое заключение със сигурност ще бъде считано за расистко.

Александров така и не измисли някакъв слоган за бизнеса си, според него, „услугата сама говори за себе си“. По пътя към вкъщи в таксито прехвърлям различни варианти. Хрумват ми по-скоро фрази за самия секс: както се казва при вторични впечатления резултатът са вторични слогани. А защо да не бъде нещо подобно на книгата на Хауърд Бехар за „Starbucks“: „Не става дума за кафе”. Да, слоганът е готов: «“Лумидолс“- не става дума за кукла».

 

 

No Responses

Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.