Интервю с професионалната порнозвезда Манди Дий

Кажете, идвала ли ви е на ум мисълта защо зашеметяващи красавици се снимат в порно филми? Нима такива ефектни и пищни момичета не могат да си намерят богати мъже и да живеят с тях безгрижно и в охолство? Или може би те харесват това, което правят? Нека не гадаем, а директно да попитаме за това една професионална порнозвезда. Нашата гостенка се казва Дария Макарова. Даша е родена на 23 януари 1989 г. в Санкт Петербург.

В света на порното тя е известна като Aelita, Sabina Blue, Dasha, Emma Watzon, Sabina, Millie, Mandi, Millis A., Lila, Mandi I, Janna. Но основният ѝ псевдоним е Mandy Dee. За две години и половина от кариерата си в порно индустрията Манди Дий успява да се снима в повече от сто сцени за възрастни. Сключва договори с такива известни порно студиа като «Private», «Harmony», «21Sextury.com». Работи и с известния порно режисьор Пиер Удман. Освен в заснемането на филми Даша Макарова се снима за платени чуждестранни сайтове, еротични студиа и мъжки списания.

Манди Дий

– Как започна всичко? Възможно ли е да разделите живота си на „преди“ и „след като“ се присъединихте към порно индустрията?

– Търсих си работа. Попадна ми списание, в което открих обява „търсим еротични модели„. Първоначално работих в Русия. Днес се снимам само в чужбина. Животът ми, естествено, се промени много. Пари, пътешествия, вълнуващи запознанства. В тази индустрия мога да се похваля с много наистина добри приятели.

– Какво те дразни в естеството на работата ти и какво ти доставя най-голямо удоволствие?

– Може би ще бъда ненужно откровена с вас, но наистина не ми харесва, когато спермата на партньора ми се озове в очите ми и по косата ми. Помислете сами, коя жена ще ѝ се понрави да ѝ опорочат красотата, над която тя се е трудила часове наред пред огледалото. Най-много ми харесват круизите и далечните пътувания из различни страни, както и запознанствата с нови хора. Освен това изпитвам истинско удоволствие от факта, че ставам все по-популярна сред мъжката част от обществото, както и обичам да научавам нови неща в областта на секса.

– Как твоите филмови партньори успяват да се поддържат в такава отлична форма? Спортуват ли или използват някои по-нетрадиционни методи за поддържане на добрата си фигура?

– В това няма нищо необичайно. Всички порно актьори се стремят да изглеждат добре на екрана, а това изисква спортуване, здравословна храна и правилен режим на съня.

– Как порно актьорите успяват толкова дълго време да правят секс и същевременно да не свършват от силната възбуда?

– Нямам представа. Най-вероятно това е въпрос на рутина, както и на тежкия режим на работа на снимачната площадка. Просто не свършват и това е. Вие защо не се пробвате да направите няколко кадъра пред множеството от снимачната група и в добавка няколко камери.

– Колко печели една порно актриса?

– В Русия плащат около $200 за обикновена сцена, в САЩ – от $ 1000 (Бел.ред. Интервюто е от 2011 г.). Обикновената сцена не включва анален секс.

Манди Дий

– Знаят ли родителите ти и приятелите ти с какво се занимаваш? Какво мислят за това?

– Много от приятелите ми знаят. Някои осъждат това, други приемат за нормално това, с което се занимавам. Не искам да говоря за роднините ми и без това ще се намерят добри хорица, които ще им кажат. Родителите ми не знаят какво работя. По принцип това е най-неприятният момент във всичко това. Лъжата, като цяло е неприятно нещо.

– Кога за първи път гледа порно филм?

– Не помня точно този момент. Вероятно, както всички тийнейджъри, които започнат да се интересуват активно от живота, някъде на 14-15 години. Вижте, никога не съм бил фенка на порното. И сега не гледам. Дори своите филми не гледам, но това вече е заради друга причина. Когато гледам филмите си, виждам всички недостатъци и грешки. Начинът, по който преигравам, твърде префърцунените пози, които заемам. Всичко е твърде неестествено. Макар че има и някои сполучливи сцени, от които съм доволна.

– Изпитваш ли удоволствие по време на снимките?

– Допада ми самият процес по време на снимките. Харесва ми подготовката, гримирането, обичам да се фотографирам, да влизам в образа. Що се отнася до сексуалното удоволствие, оргазми не изпитвам. Това е по-скоро една игра, отколкото любовно изживяване.

– Налагало ли се е да понасяте болка?

– Разбира се.

– Каква е тайната: момичетата приемат някакъв вид обезболяващо средство преди заснемането на сцените с анален секс ли?

– Не. Необходимо е да се отпуснете. Ако сте напрегната, тогава, разбира се, че ще боли. Трябва да се подготвите правилно: опитайте да пъхнете пръста си, после още един. Можете да ползвате и някоя секс играчка. Преди стартирането на заснемането моля партньора си да пробва, но много бавно и когато почувствам, че напрежението е преминало, тогава може да пристъпим към същинските снимки.

– Обикновено колко време отнема заснемането на една сцена?

– Различно е. Имам две сцени с Роко Сифреди (определят го като Краля на порно филмите). Първата сцена заснехме в неговото огромно студио край Будапеща. Спомням си, че ми се струваше, че целият процес на заснемането на филма върви отлично. Това беше моят първи проект с Роко и се стараех много, а и атмосферата беше чудесна. Но след като една година по-късно гледах филма, бях разочарована. Английският ми беше просто отвратителен.

Иначе за заснемането на самата сцена ни беше нужно около четиридесет минути. Пристигнахме в студиото около 9 или 10 часа сутринта. Гримът ни отне около час, след това още един час за избор на дрехи, следва фотосесия и т.н. По снимките на филма също имаше много детайли, които отнемат време. Например возенето на мотора ни отне много дълго време, наложи се да направим доста дубъли. Накрая идва и самият секс – снимки от един ракурс, от друг. Като цяло, завършихме надвечер, когато слънцето вече беше залязло.

Манди Дий

– Как оценяваш мястото си в порно индустрията?

– Трудно ми е да преценя. Според мен, ако се направи класация на „топ“ действащите порно актриси, то аз ще попадна в нея.

– Имаш ли амбицията да заемеш първо място в такава класация?

– Не мога да отговоря еднозначно. Разбира се, че ми е приятно, когато се сдобивам с популярност. А и аз самата бих искала да се усъвършенствам в тази област. Освен това Америка открива наистина големи възможности, ако станеш известен в САЩ. Някои холивудски звезди започнаха своята кариера в порно индустрията. Но има и един друг момент. Колкото повече филми заснемаш, толкова повече се пристрастяваш. Трудно е да се откажеш и да изоставиш този начин на живот. Обичам да пътувам из целия свят! И понякога си мисля, че ако се омъжа, може би ще се отегча от семейния живот. Във всеки случай не бих искала да прекратявам взаимоотношенията си с хората от този бизнес.

– Страхуваш ли се, че би могла да се разболееш от СПИН?

– Естествено, всички се страхуват. В Европа е прието да се правят тестове на всеки 21 дни. Понякога се налага и по-често.

– Следваш ли някъде?

– Да, уча за клиничен психолог в редовна форма на обучение. Няма да ви кажа обаче в кой университет.

– Колегите ти в университета знаят ли, че си порнозвезда?

– Мисля, че да. Някакво момиче споделила мои клипове със съкурсниците ми, което нямаше как да не предизвика дискусии. Но след като започнах да ги возя до метрото с моята кола, всичко поутихна.

Манди Дий

– Какво би искала да промениш във външността ти?

– Може би ръста ми. Висока съм едва 165 сантиметра. И по-дълги коси искам.

– Какъв трябва да бъде един мъж, за да ти хареса?

– Преди всичко ме привлича интелектът и мъжкият разум, индивидуалното очарование, добре подбраният хумор, милото отношение към женския пол. Накратко всички тези качества, които са присъщи на истинския мъж.

– Манди, имаш ли някакви тайни умения в женския си арсенал, които ти помагат да съблазниш мъжете? Или те не са ти необходими, така или иначе всички мъже и без тях те желаят?

– Не прилагам никакви хитрости при прелъстяване, просто мъжът трябва да бъде самият себе си и да се държи естествено. Много обичам да танцувам. При танц контактът между телата винаги може да предизвика взаимно желание, а ако добавим и гальовна думичка прошепната в ухото, тогава мъжът със сигурност ще бъде довършен.

– Според теб какво очаква една жена от партньора си в леглото?

– Мисля, че вече е ясно, че всяка жена желае истинска и взаимна любов, без заблуди и преструвки.

– Манди, какво обичаш в леглото? Да водиш мъжа и да го насочваш или предпочиташ да предоставяш инициативата в неговите ръце?

– Не винаги всичко е толкова просто. Като че ли предпочитам да получавам по-голямо себеотдаване от партньора ми. В леглото мъжът трябва да дирижира нещата, макар че понякога и аз обичам да се поглезя, връхлитайки мъжа до мен без да го оставям да управлява процеса.

– Според теб коя е най-голямата глупост, която правят мъжете в леглото?

– Твърде продължителните прелюдии и само една минута секс!

– Какви са най-подчертаните прийоми да се докара една жена до лудост и в крайна сметка мъжът да получи секса от съкровените си блянове?

– Природата е заложила индивидуални настройки за всеки човек. Всяка жена е различна – някоя харесва едно, на друга пък въобще може да не и допада това. Ето защо не съществува универсален способ да възбудите една жена. За себе си мога да кажа, че обожавам целувките в ерогенните зони.

– Дай, ако обичаш, някакъв съвет на мъжете как да подобрят уменията си в леглото.

– Мъже, никога не мислете само за себе си по време на секс. Трябва да помните, че до вас се намира една красива и желана от вас жена. Не забравяйте да ѝ доставите удоволствие, не се притеснявайте да обсъждате негативните и положителните аспекти във вашия съвместен секс – и тогава ще можете да получите още повече от нея…

Източник – www.tettie.livejournal.com

Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.